Followers

>

Friday, November 14, 2008

rindu-rinduan

apakah? hehe. jangan berpikiran negatip kamu semua! aku rindu-rinduan sama ini blog jugalah. tada rindu lain juga. tiada sapa yang mau dirindui kerana apakah? apa-apa lah. aku cume nak menganounce kat blog aku nih

AKU CUTI SELAMA DUA MINGGU HOCCAY! I'LL BE OFF IN TWO WEEKS!!

err. tak sampai dua minggu pon sebab one week dah cuti tanpa membuat announcement juga. kenapa off? haiyo. kerana wa peliksa la. itu exam. pahamkah? haa. bukan tak boleh memblog bile exam week cume nati rase diri berasa sangat gagah dan riak sebab macam dah bajet bagus sangat. tak g study tapi dok men internet. err. macam SEKARANG nih lah. sangat gagah la bukan. lagi berapa jam mau exam analytical chem tapi boleh berpoye-poye bersame laptop tersayang. shikin memang genius-mius. tengok! haa kan da riak tuh. aku da cakap. haa. ades

erm. tuh je la yang aku nak tulis ntok N3 kali nih. takpe2. korang-korang jangan la rindu-rinduan kat aku sangat blog aku sangat. weekend nih aku post N3 lagi. bak kate orang. kalo asyik mempost N3 jek. maka nya (slang endon jap) takde la rase blog korang dinanti-natikan. (masalahnye. ade ke orang nanti2 kan post aku?? haha)

ek ekh. buku analytical chem aku melambai2 la. iye2 i come. i come..

Wednesday, November 5, 2008

rumahku syurgaku

apakah??? betul lah. rumah ku syurga ku. haha. tada motif betol lah. kenape tetibe cakap pasal rumah plak neh?? kenapakah? sebab sekarang aku kat rumah la hayyoh. sangat bergoyang kaki padahal tengah exam week. bukankah suda kate exam fever. itu bukan aku lah hayyoh. exam week pon tara rase takot. (SHIKIN!!! pergi bace buku sekarang!!)

sangat menjahanamkan lah apabila balik rumah nih. kenapakah? bukankah semua orang kate bile balik rumah jek like heaven-heaven only. heaven bile bukan time exam lah hayyoh. nih ko balik time exam. memang sangat menjahanamkan lah nati. sebab apakah? sebab:

>>ko tak bace buku
>>dok mensurf internet
>>tada kuat iman untuk mentengok buku secara bertapa
>>tengok tibi sahaja
>>men game
>>asyik turun naik (kejap2 downstairs. kejap2 upstairs)
>>sangat buhsan (kerana tiada orang. ekh. engkau bukan orangkah?? err. sume tada dalam rumah. aku sorang juga ada. sume work n pergi skola juga la hayyoh!)
>>asyik ber'ym' atau memberi testi kepada orang secara serang-serangan
>>men'google' mende2 tak pekdah. (seperti htc. damn want it!!!)

tengok!!! suda kate jangan balik rumah la hayyoh!!! SHIKIN!! balik UTM malam ini juga!!

Tuesday, November 4, 2008

demam bolaaa!!! err??

hehe. saje jek tulis demam bola. actually demam exam. haha. tapi aku takda nak demam pekse juga. buat apakah mahu demam2. orang genius mius mane ley demam ketika exam. hanya lepak2 saje bukan. haha. angkuh sungguh ayat itu. tadi baru abes satu paper. (ala baru satu jek dah nak kecoh). ey. suke aku la. aku nak cakap jugak aku da lepas satu paper. sangat lega satu bahagian dalam hati. haha. lepas nih ada lagi ampat paper mau kasi jawab. spectroscopy (warghhh!!). management. (target hafal jawapan exam lepas2. haha). analytical chem. (banyak nak kene bace nih. and buat exercises je la). physical chem (adehhh. banyak derive2 equation. takpa2 SHIKIN BOLEH!!!)

hoccay. mau study spectro. tapi mau makan dulu. tapi lepas makan mau balik utm. jumpa lecturer koQ. anta report negara malacca al-fonso al-dibuqaque (suda kate saya seorang yang bertanggungjawab bukan) lepas itu baru mau study lah. manyak halangan ntok berstudy nih taw. haish. takpa2. cobaannnnnn....