Followers

>

Thursday, April 30, 2009

IF i can.

jatoh chenta pada meraka. A.G.A.I.N
.the charlie's angel.
haa entry b4 neh pasal diaorg lah.
i'm fallin in luv again kat diaorang neh.
korang la sahabat aku dunia akhirat.
i remember vividly those shuweet memories.
kite balik skola. form 3. walk along d long sidewalk together.
men sepak satu batu. berebut nak sepak.
sepak dari depan pintu gate skola sampai tiang papan iklan focus point.
ingat tak??
kita selalu bertiga. men chess n g marching kadet polis together.
tournament chess kat lua skola. teringat kata yana last nite. wen i say
"weh. sok aku patotnye g EC. ade program. student ambassador."
yana: "EC?? ermm. ingat tak kite men chess kat sane dulu?"
ingat. aku ingat dan akan ingat sampai bile2.
kite slalo g open chess kat SDJ. EC. SETA. etc. together
sampai sir zainal called us.
"hish. balik2 korang. berkepit bertiga. da macam charlie's angel"
n i say. "kitaorang charlie's angel. cikgu jadi charlie la k. haha"
teringat lagi. waktu dulu.
class kite tak pernah aman. asyik berperang jek.
budak lelaki memang tak ngam ngan dak perempuan.
da macam ada dua puak.
haha. kelakar sangat.
korang slalo gado. n aku neh la tukang damaikan. i'm the peace maker. haha
bising2 dalam class. men baling2 kertas.
gelak kuat2 kalahkan budak lelaki yang bukak warong kopi at d back of d class
ingat tak lagi. kita gadoh lagi ngan budak lelaki.
pasal practice drama for sejarah. ntok final project.
time latihan diaorang cam hampeh. but. wen d real performance.
damn! terharu gile diaorang belakon betul2.
tak sia2 aku jadi pengarah. haha.
penat tuh arahkan orang yang tak paham bahasa cam diaorang tuh. :P
aku rindu all the time dat we've been together.
rase nak panggil doraemon. nak pinjam machine time!!
emm. I.F. i can turn back time

perasaan

afraid 2 fall in luv again.
but i cant lie 2 muhself
yes i'm fallin in luv. A.G.A.I.N.
gosh. god. save me from drownin.

Wednesday, April 29, 2009

M to de O to de V to de I to de E

yeay!!! nak mentengok muvie malam ini bersama rakan2 yang slalo bergelak syaiton nirrojim ngan aku. haha. nak mentengok cite the uninvited. wuuu. seram2. da terasa keseramannya neh.

lepas balik dari mentengok muvie kene siapkan kertas kerja konvensyen mpp. damn! ade keje lagi ke?? ingat da boleh berpoye. bergoyang kaki dan perut. ades.


i luv her

erk? i luv her? haish. lately N3 aku neh sume berunsur chenta2 lah. hahai. tapi takpe la. fullfilled ur life with love n happiness. kan. kan. kannn??? LOL :P

she just phoned me. thx to her. cam paham2 jek ko neh. tuh yang aku sayang ko lebeyh3.
the story begin wif... me>>grab my h/phone n text to yana.

me : yana!!!

yana: shikink!! (ceh. cube name eja aku betul2)

me: ko abes exam bile? kate nak hang out?? jadi tak? (after i sent dis msg then check balance. OMG. ades. 2 sen je lagi? damn!)

suddenly my phone ringging. shontelle-tshirt (erk. perlu ke mention?? LOL)

i picked up the phone.

me: yana!!!! cam paham2 jek aku dah out of credit. haha.

yana: ko memang. asyik abes kedit je memanjang. (erk. hehe)

perbualan diteruskan dengan gelak2 syaiton bersame planning2 yang menjahanamkan. end of the conversation. hoccay. DEAL! on thursday kite keluar. yeay. we gonna have a blast on dat day and flirt around together2 kay. hahaha. sayang ko yana!!!!


(to saifa: jangan jeles yunk. aku sayang ko jugak. kite kan charlie's angel. nati kite kua same2 gak k ari khamis :P)

Tuesday, April 28, 2009

A.A.D.C

satu mase dulu. aku pernah berkata.
"i will keep dat ring. if i'm not wearing dat ring. dats mean. i'm not waitin 4 u anymore"


Kulari ke hutan. kemudian teriakku
Kulari ke pantai. kemudian menyanyiku
Sepi…sepi..dan sendiri aku benci
Aku mau bingar…aku mau di pasar
Bosan aku dengan penat
Dan enyah saja kau pekat
Seperti berjelaga jika kusendiri…
…Pecahkan saja gelasnya biar ramai…
Biar mengaduh sampai gaduh…
Aih…ada malaikat menyulam
Jaring laba-laba belang di tembok
Keraton putih
Kenapa tak goyangkan saja…
Loncengnya…
Biar terdera.
Atau aku harus lari ke pantai
lalu belok ke hutan….

- ada apa dengan cinta-


Sunday, April 19, 2009

MC

MC? apakah? aku sedang MC neh. jadi MC? ekh. bukan. bukan. bukan pengacara majlis tuh la. aku sedang dapat MC. siapa bagi? doctor lah. doctor shikin name die. haha. goreng. aku goreng lagi. aku lah doctor tuh. aku memberi cuti terhadap diri ku sendiri. ok peoples! i'm giving i myself away for 2 weeks. alah. dua minggu jek. tak boleh! apsal tak boleh? suke aku lah. aku punye blog. ko tak kasik peduli hape aku. ko bace balik pengkepale aku tuh. bace balik skunk! huh. 'kawan' aku neh memang ske memberontak sket. kecoh tol.

'kawan' - monolog dalaman. hohohoh

Thursday, April 16, 2009

studi tinggal?

ok. skunk minggu study leave. ya! iaitu study tinggal. sama ada anda2 mahu mengintepritasikan. apsal cam buruk jek perkataan neh. ko kan BM hancus shikin. yela2. aku ngaku. ok. perkataan lain. other words is. sinonim bagi study leave ialah:

* study yang ditinggalkan
* ko study lalu tertinggal
* tinggalkan study
* study. study. study lalu meninggal.

hahahah. korang kene goreng ngan aku. conclusion: study leave neh manfaatkanlah dengan sepenuhnya. jangan tensen2 kang nati ade urat putus lalu meninggal. selepas meninggal tak dapat la amek exam. maka parents akan keciwa kerana telah melaburkan duet ntok anda belajar beribu2 tapi anda mati dengan tragiknya. selepas anda mati anda akan tak aman di kubur. mungkin anda akan di umpat2. contohnya. contah la kan. jiran sebelah yang kepoh2: "Ha..ko tau tak Senah. anak jiran aku mati sebab urat putus tensen study. camne lah le jadi camtu. die tak pandai kot tuh yang study kuat2". dan seterusnya wabak tersebut akan meluas dan ia semuanya AUTA! bukan FAKTA. alah. mak cik kepoh2 kan. mane betol sangat. aku pun da makin tak betol neh. ape yang aku merepek ntah. aku pon tak tahu. merepek arh!!!! OFF.

Monday, April 13, 2009

siapa aku

aku tak mengerti
siapa aku padamu
perlukah aku menanti
atau berlalu pergi












p/s: this is not jiwang word kay. ini luahan hati namenye. haha. aku kekadang puitis pe. slalo jek ade bakat tulis2 camne. tapi. malulah nak post. huu. kali neh jek. ta brape nak malu sangat sebab kebosanan tahap gaban. :P (pakai colour neh pun sebab cam malu la nak bitau.*blushin*)

Friday, April 10, 2009

shut up

shut up!!! @*$&%(#*%(&). ta gune punyeee. aku nak sala kan sape neh. erm. hard disk? laptop? arh. aku tak tau yang penting aku nak soh die shut up. jangan muncul2 agi. menyemak je pop out kat desktop neh!!! ko jangan klua lagi. shut up ko. senyap. aku kate senyap. senyap!!! tensen tol. haha. menatang yang pop up neh LOW DISK SPACE. menyampah tol aku. aku tau lah. sok2 aku delete. ekh tak. burn kat cd keje2 aku tuh. aku kosongkan D. ish. D pun penuh??? dasatnye ko shikin. aah. penuh. FULL siot. aku pun tak tau aku watpe. tarok pe ntah dalam laptop neh. tapi memang banyak kerjaan dalam laptop neh. if laptop aku neh sakit. abes la aku.

SHUT UP! see. die muncul2 lagi. senyap ko. senyappppp. aku tensen! arh. malas nak sambung N3 dah. jangan sala kan aku. sala kan LOW DISK SPACE NEH!!!!

kelegaan

kini.
aku menarik nafas lega.
segalanya selesai sudah.
lega. lega. lega siot!!
err. lega ke??
esok still ade presentation pe.
aah la. ok. prepare 4 d LAST presentation!
chiayo!!

p/s: skunk cam rase bes plak nak post N3 pendek2. cam bes r. suka-suka. aku suka-suka pergi bertuah!!!! err..

Thursday, April 9, 2009

swing-swing

mood aku swing-swing sekarang.
tensen gile.
suda crying a river.
ok. cukup shikin! enuf!!
try to concentrate 4 next presentation
(next presentation. d 3rd presentation.)

Wednesday, April 8, 2009

collapsed

woooooooooooooooo. sangat ter-mem-ber-BUSY (itu maksudnya maha super sahya punyer busy lah) erm. sangat men-ter-tension juga. bayangkan. bayangkan cepat. esok. aku ade EMPAT. ya. FOUR! AMPAT! SHE(sebot dalam slang cine. maksod die mati. haa btol. memang mati la aku) presentation straight dari 9pagi sampai petang. adessss. malam neh. aku sangat menlipas kudung membuat preparation. tara pegi bilik mpp. sebab sepatutnya aku kene pegi malam neh. bertugas malam neh. tapi tara boleh! nati kerjaan tara siap. meng-ter-kacau kak roza. kak nadia. kak wani. dan orang-orangan yang ade dalam bilik mpp. huhu.arini aku buat kerjaan secara total dan bersepadu (err. apakah?). meh aku list ape aku da wat arini;

x_X pergi class teknokrat kol 11am-1pm
x_X singgah tapak ko-Q mentengok diaorang wat preparation pelancaran SUKAM
x_X balik rum. tapi odw blk rum pye call soh datang rum die n kitaorang betulkan balik SEMUA assignment KA wat.( fuhyoo. power rangers tol. dari kol 2 sampai malam tuh)
x_X aku ade cabot balik rum kejap. konon nak wat assignment tapi aku p wat dadih. haha
x_X lepas wat dadih aku tercollapsed kat atas katil sampai kol 4 (mintak maap pye n risha. beta ter-beradu. ampunn....hehe)
x_X then. bagun. mandi n lari g bilik pye. sambung wat kerja
x_X sambil wat KA sambil2 wat PKI. sambil melalak. err. cam hanjing je bunyi. tuka2. menyumbang suara yang merdu bak buluh perindu harum semerbak intan payung kenchana indra dermawan dalam bilik pye. haha
x_X then. g bistro. discussion lab pulak sebab ade presentation sok.
x_X g blk pye balik sambung keje sk8 n aku da TEPU!!! SATURATED! (ha. kua dah word chemist aku. haha)
x_X pastu aku pun post N3 neh sebab da bosan wat keje. pastu aku bla.blablabala....

ok. tangan sangat lenguh. kepala sangat pusing cam lalat pusing-pusing. pusing-pusing lalat. badan suda penat. hati suda tenat. kepala suda berat. ok. aku tak larat
x_X (collapsed)

Sunday, April 5, 2009

no continue

cam pelik je no continue. arh pape la. yang penting aku nak cakap aku takmo contiunue cite sebelum nih. haha. ngade2 la. cite separuh ape la. ekh. ske aku la. aku nak sambung ke tak. aku malas. aku takde idea n gamba yang nak di'upload'. so. TAKNAK CONTINUE. noktah. FULL STOP! ada paham. huuuuu.

aku nak cite satu lagi perkara. aku frustated. ok. FULL STOP juga. (haha. bes gak cite sekerat jalan neh. korang sakit hati tak? sakit tak? sakit? bagus. tak sakit? dulik hape aku. hahahaha)