Followers

>

Friday, December 11, 2009

ADDICTED!

woahaaa. hey peeps. holla. or shud i start with salam instead of holla? :P ok then. i am a muslim. assalamualaikum or i love make it short but has same meaning. salam. just nice. :)

i got NEW hobby! and i am ADDICTED! oh gosh. i shud probably not 'into' it so much. but since it will make me happy AND can make my life not so miserable :P can get rid all the tiny tiny lil problems out of my mind. haha I'M IN!!!

my new hobby isssssss (drum roll sound) ........ FASHION! (duncha dare to laugh)

yes. i am SERIOUS. believe it. or not. BELIEVE IT! :P and now i'm craving for a new cross body bag/handbag and a new wedges. now, RISE UP your hand if you are generous man/woman/girl/boy which can donate 'some' of your money to a VERY innocent poor lil girl ere which wanna start her new semester without having so much money to buy a new bag and a pair of 'school' shoes. (kesian kan???)


love her style and her HANDBAG too. see! how i am addicted to it now! oh GOD please help me. i need a therapy. :P solution: gimme a handbag and a wedges fall from the sky. NOW! haha





Thursday, December 10, 2009

jiwa kacau

I've changed my profile picture. yes. it's a sculpture. because I AM a sculpture. made by the mighty GOD.

i wish my day wouldn't so miserable. hey STALKER! I'm WARNING you. yes. u DID my life miserable by spreading the FAKE story bout me. WTF! i don't know why you are doing that and i don't even wanna know! lesson for me. don't even share your problem with others that you didn't know so much. is that wrong?? wanna share your problems with someone else that could probably can solve your problem??? yeah. nothing wrong bout it but choosing the WRONG person might get you into trouble. like i DID just now. whatever..

i know my English is sux but when i'm feeling down or get angry by something i WILL talk rubbish or mumbling in English. or even cursing someone in English (sape yang aku tengah marah tuh la) so BACK OFF if you don't wanna get curse by me. (aku curse teruk wehhh. abra kadabra kang!)








tetibe: still jet lag. tak sabar nak men bowling hari ni. aku geram lagi dengan abang JPJ tuh. aku dah cakap lesen aku TAK MATI lagi! aku nak cross handbag. sape nak bagi??? lutut sakit lagi. oh my lutut. aku rasa nak tutup FACEBOOK ngan YAHOO MESSENGER boleh???

Friday, December 4, 2009

berceloteh

kadang kadang kurang cakap orang kata kita sombong. bila banyak cakap orang kata kita kepoh. susah. memang susah nak puaskan hati semua orang. memang susah nak tutup mulut orang. biarlah mereka berkata. berkata semahunya. sampai mereka penat. lelah untuk berkata. mereka ada hak untuk berkata. tapi kata juga ada batasnya.

aku tengok diari seni tadi. pasal pelawak malaysia. saiful apek. dia kata, "saya tak rasa saya buat lawak bodoh sebab saya bukannya badut. badut dan pelawak ada bezanya. mereka gelakkan badut kerana die bodoh. tapi pelawak orang gelakkan lawak yang die buat. ia berbeza"

apa yang aku nak kaitkan sekarang neh. memang susah nak puaskan hati semua orang. semua punya pandangan masing masing. tak semua sama dan TAK MUNGKIN semua sehaluan. kalau tak, negara akan aman saja. mendatar. tidak pulak nampak buruk baiknya. tiada pula ragamnya.

mereka boleh berkata tapi ada hadnya. seperti sang pengkritik. kita perlukan sang pengkritik kerana pengkritik ini lah yang membawa kepada asam garam dunia. kehidupan. tapi kritik bagaimana? membina? atau meruntuh?

arh. banyak yang nak dikongsikan dan banyak yang ingin dicoletehkan tapi mungkin di lain entry. hanya ingin berkongsi rasa hati dan apa yang terbuku di minda setakat ini. wassalam

tetibe: aku paling tak suka orang mengata belakang. (semua pun tak suka kan) nak tegur guna cara berhikmah. aku tau aku tak perfect. semua orang pun sama. aku hanya insan biasa. :) whatever it is. aku tau korang sayang aku. aku pun sayang korang. really appreciate that. :)