Followers

>

Tuesday, October 19, 2010

a dress

i need a dress.
for becoming event(?) function(?). pfttt tak tau nak eja.
english style.
any idea?

Wednesday, October 13, 2010

replay. rewind. shuffle.

I love this song.
yes. ada orang dedicate lagu ni kat aku.
and i love it.
and love the dedicator(?) too :P


memang nak belog pasal the dedicator
tapi may-be la-ter. haha
bukan tak sempat.
tapi. tak de idea.
ok tipu. idea banyak.
mencurah mencurah
tapi tak tau mana nak setart.


ok let me start with
i didn't expect you came into my life. :)
thanx for the first date - wall climbing.
haha yes. we did. and tak nak cerita the rest.
(tak perlu kot) haha rasa nak sepak.
kejap nak cerita. kejap tak nak cerita. :P


kenapa aku post menatang ni senget ke kiri ekh?
ok saja. aku just nak letak lagu je sebenarnya.
ok nah. ni lagu yang aku suka. korang suka?

Monday, October 11, 2010

Manja become/s(?) a mum


yeayyyyyyyyyyyyyyyy. Manja dah bersalinnnnnnnnn. ceh sekarang baru nak eksaited. padahal lama dah dia bersalin. -_-" ekh. dah lame dah aku eksaited. sebab anak anak dia somellllllllllllllllll sangattt!

tengok comel kannnnn. diaorang cuddling to each other. comellll.



tak sabar nak tengok mereka mereka besar

tak sabar nak bagi nama. yes tak bagi nama lagi -_-" ada idea?

tak sabar nak main dengan mereka mereka bila meraka dah pandai lari lari

tak sabar nak dengar suara mereka. oh tapi jangan memekak tak tentu pasal

tak sabar tak sabar tak sabarrrrrr

Wednesday, October 6, 2010

Pray hard. cross finger

wish me luck for this becoming event. yes. I tak habis belajar lagi. tapi AKAN habis belajar. this becoming november. (final exam) insyallah. so drop resume and maybe walk in interview. and get something from this event.

oh ya. sambil menyelam minum air. :)

I can't sleep so I belog


Aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kat belog niiii! sumpah rindu.
aku tak tau nak hupdate apa.
tapi aku nak tulis aku tersangat kecewa sebab
tak dapat pergi Vaseline Party last saturday
tapi extremely happy because of my sister wedding!
so takde la sedih sangat tak dapat pergi party tu cuma a bit frustrated lah. (ayat muthu)
urbanscape. singapore fashion week. mtv world stage. yada yada.
cam berderet lak tak dapat pergi kan.

ok tak jelas. gambar pecah. tapi nampak la jugak kan. ok i sedih. cik senah tau cik senah bukan lah fofular cam hanis zalikha. red mummy ke hape yang baru dapat invitation sekali pun nak kecoh kan. aaaarhhh pedulik hape mak. janji mak dapat invitation. kau hade???




ok tu je. bai