Followers

>

Saturday, August 24, 2013

Mari Melancong Ke LUAR NEGARA! PERCUMAAA!! PERCUMAAAA WOIII


Anda teringin nak melancong ke luar negara? Jangan risau. Kini, Petronas memberikan peluang kepada anda, anda dan andaaaaa untuk melancong ke luar negara secara percuma! ya PERCUMA!! 

Nak menonton pasukan bola sepak kegemaran anda? Saya mahu ke CAMP NOU!!! 


Senang saja. Berlarilah ke kedai Mesra Petronas sekarang! Aku dah buat tiap-tiap hari dah. Hehe. 






Lepas tu beli salah satu atau nak beli sekaligus pon boleh. Tapi satu resit satu cop tau.. Belakang resit tu akan dicop dengan Nama, IC, No Telefon, Email dan anda hanya perlu jawab soalan yang diberikan. Senang bukan?? Sonang je wehhhhh



Nilah hadiah-hadiah yang ditawarkan!! Menarik kannn. Aku punya yang Grand Prize tu tau. Jangan jeles... Hehehehe. Berangan dulu. Baru jadi kenyataan ye dak?. hikhik



Pertandingan ni dari 8 JUNE sampai 31 OGOS je tau. Jangan terlambat. Cubalah sekarang!!



Untuk keterangan lagi lanjut. Sila layari laman web www.mymesra.com.my atau layari facebook: https://www.facebook.com/PETRONASBrands