Followers

>

Thursday, October 29, 2015

Travel Writer and Parenting



Aku dengan ini mengisytiharkan. Selain nak randonly tulis apa aku nak tulis.

Aku nak start tulis sejarah, cerita, atau apa saja berkaitan dengan sesuatu tempat di dunia ni. Tak dapat pergi lagi setakat ni tapi insyallah one fine day. Jadi ni sebahagian dari research aku berkenaan tempat yang aku nak pergi ni.

Selain tu, aku nak tulis pasal parenting sebab aku rasa subjek ni amat mencabar. Benda ni kena hadap (ibarat praktikal) dan bila hadap baru kita akan timbul banyak persoalan macam mana nak handle satu2 situasi dengan anak kita. 


No comments: